Drie seizoenen in één dag

Voor de nieuwe Stitchy art rubriek van Knippie werd ik gevraagd deze invulling te geven. Samen met de redactie hebben we gekeken naar de trends voor tieners en hoe zij zich identificeren met zelfmaakmode. Met deze rubriek geeft Knippie tieners tips en makkelijke patronen om zelf kleding te maken. Met het team zorgde wij voor de sfeer, de lol en de tools die je nodig hebt om tieners te inspireren zelf kleding te gaan naaien.

Drie seizoenen in één dag fotograferen voor verschillende edities van de Knippie. Eigenlijk is dat niet zo heel moeilijk in het Nederlandse klimaat. Elk dagdeel een nieuwe setting, onze tiener Yael houd er nou eenmaal van haar fictieve kamer te veranderen en steeds weer nieuwe mode items te maken in een ander thema. Ik en assistente [Ankelien Tuip] verrichte het styling gedeelte van deze verschillende sferen.

Yael deed het geweldig en kreeg van Carmen Gonzalez en mij per setting een nieuwe look voor het betreffende seizoen en thema. De foto's die vakkundig werden geshoot door Dani van Oeffelen vind je in mijn portfolio. Inspiratie gekregen om zelf te gaan naaien? In de nieuwe Knippies maken we weer drie Stitchy art series om te inspireren!

vrijdag 17 juni 2016, 14:51 Iris van der Meer