Mag ik even in uw tas?

Stiekem ben ik in mijn verlof al een beetje gaan 'werken'. Niet omdat het moet maar inderdaad... omdat het leuk is!

Elk jaar wordt er in Beverwijk en Wijk aan Zee de Open Atelierroute gehouden. Sinds vorig jaar oktober heb ik mijn eigen studio in Beverwijk. Samen met alle creatieven in Studio O deden wij dit jaar mee aan de Open Atelierroute om aan geïnteresseerden te laten zien wat er allemaal gebeurt in het pand aan de Grebbestraat.

Mensen konden bij mij langs komen om een gepersonaliseerde still te laten maken van de inhoud van hun tas. "Mijn tas!? Ja mevrouw, ik zou graag een mooi stilleven willen maken van de inhoud van uw tas!" Je begrijpt, het werd best spannend gevonden. Toch ging het gesprek al snel als een lopend vuurtje en voordat ik het wist was er zelfs een wachtrij.

Het is zo interessant om aan de hand van de tas erachter te komen wat voor een persoon er voor je staat. Zelfs mannen zonder tas leegde hun zakken, want ook daar kun je een mooie still van maken.

Naast de tassen heb ik ook nog een servies still gemaakt voor Studio O collega Annelies Kwaak, haar instagram vind je hier!

Wil je meer beelden zien? Check dan de Facebook van Studio O en als je het leuk vindt? Klik de button aan om op de hoogte te zijn van alles dat we met studio O doen.

maandag 12 juni 2017, 10:00 Iris van der Meer