Binnenkijken bij mij!

Ik was met zwangerschapsverlof en kreeg van Maaike mijn oude (ze is nog jong) schoolvriendin een appje. Zij woont in Duitsland en zag ineens mijn gezicht en huis in een magazine! Heel verrassend want dat had ze natuurlijk nooit verwacht. Ik wist dat ons huis zou verschijnen in een Duits magazine maar wist nog niet wanneer. Wat leuk om zo'n foto doorgestuurd te krijgen! Ik viel blijkbaar op ;)

Altijd al eens willen weten hoe mijn eigen huis eruit ziet? In dit portfolio item kan je meer bekijken!

Ons huis verscheen eerder dit jaar ook in de Ariadne at Home.

maandag 3 juli 2017, 14:32 Iris van der Meer

De tijd gaat langzaam!

Soms moet je geduld hebben. Heel veel geduld. Het leuke aan producties bedenken en uitvoeren is dat je vooruit werkt, soms zo ver vooruit dat je wel drie kwart jaar moet wachten voordat deze wordt gepubliceerd.

Zo was het ook met de Knippie bijlage van april. In de bijlage vind je allerlei fijne stoffen van Hilco. Hilco weet al ver van te voren welke stoffen eruit komen en daardoor zijn we altijd erg op tijd met bijlage van de Knippie. Inmiddels is de productie gepubliceerd en kunnen de kids, hun ouders en wij eindelijk het eindresultaat bewonderen!

En nu kunnen we ook de backstage pics delen.


Inmiddels heb ik een fijne grote studio, bij deze productie werkte ik nog vanuit huis. Vriendlief was niet altijd heel blij met me.


Make-uppen!


Smile

maandag 26 juni 2017, 13:47 Iris van der Meer

Mag ik even in uw tas?

Stiekem ben ik in mijn verlof al een beetje gaan 'werken'. Niet omdat het moet maar inderdaad... omdat het leuk is!

Elk jaar wordt er in Beverwijk en Wijk aan Zee de Open Atelierroute gehouden. Sinds vorig jaar oktober heb ik mijn eigen studio in Beverwijk. Samen met alle creatieven in Studio O deden wij dit jaar mee aan de Open Atelierroute om aan geïnteresseerden te laten zien wat er allemaal gebeurt in het pand aan de Grebbestraat.

Mensen konden bij mij langs komen om een gepersonaliseerde still te laten maken van de inhoud van hun tas. "Mijn tas!? Ja mevrouw, ik zou graag een mooi stilleven willen maken van de inhoud van uw tas!" Je begrijpt, het werd best spannend gevonden. Toch ging het gesprek al snel als een lopend vuurtje en voordat ik het wist was er zelfs een wachtrij.

Het is zo interessant om aan de hand van de tas erachter te komen wat voor een persoon er voor je staat. Zelfs mannen zonder tas leegde hun zakken, want ook daar kun je een mooie still van maken.

Naast de tassen heb ik ook nog een servies still gemaakt voor Studio O collega Annelies Kwaak, haar instagram vind je hier!

Wil je meer beelden zien? Check dan de Facebook van Studio O en als je het leuk vindt? Klik de button aan om op de hoogte te zijn van alles dat we met studio O doen.

maandag 12 juni 2017, 10:00 Iris van der Meer

Drie seizoenen in één dag

Voor de nieuwe Stitchy art rubriek van Knippie werd ik gevraagd deze invulling te geven. Samen met de redactie hebben we gekeken naar de trends voor tieners en hoe zij zich identificeren met zelfmaakmode. Met deze rubriek geeft Knippie tieners tips en makkelijke patronen om zelf kleding te maken. Met het team zorgde wij voor de sfeer, de lol en de tools die je nodig hebt om tieners te inspireren zelf kleding te gaan naaien.

Drie seizoenen in één dag fotograferen voor verschillende edities van de Knippie. Eigenlijk is dat niet zo heel moeilijk in het Nederlandse klimaat. Elk dagdeel een nieuwe setting, onze tiener Yael houd er nou eenmaal van haar fictieve kamer te veranderen en steeds weer nieuwe mode items te maken in een ander thema. Ik en assistente [Ankelien Tuip] verrichte het styling gedeelte van deze verschillende sferen.

Yael deed het geweldig en kreeg van Carmen Gonzalez en mij per setting een nieuwe look voor het betreffende seizoen en thema. De foto's die vakkundig werden geshoot door Dani van Oeffelen vind je in mijn portfolio. Inspiratie gekregen om zelf te gaan naaien? In de nieuwe Knippies maken we weer drie Stitchy art series om te inspireren!

vrijdag 17 juni 2016, 14:51 Iris van der Meer