Hello you!

Sinds drie weken heb ik gezelschap in de studio! De nieuwe stagiaire genaamd Maartje. Erg prettig voor de ondersteuning bij verschillende styling klussen en social media. Daarnaast ben ik blij verrast hoeveel meer ik zelf kan ontwerpen (let op: nieuw project!). Veel positiviteit en ruimte om nog meer leuke klussen aan te nemen en uit te werken. Omdat er achter ‘de stagiaire’ ook echt een persoon schuilt met eigen idealen ideeën en dromen stel ik haar graag aan jullie voor. Of eigenlijk doet ze dat zelf!

Hey! Mijn naam is Maartje van den Berg ik ben negentien jaar oud. Ik zit nu in mijn examen jaar op het hout en meubilering college te Amsterdam en volg de opleiding interieur adviseur.

Ik ging op zoek naar een nieuwe stage en via school kwam ik bij Iris terecht. Ik wilde graag bij Iris stage lopen om te leren hoe het is om je eigen bedrijf te hebben. Het is heel inspirerend om te zien hoe ze haar eigen bedrijf heeft opgestart en hoe ze alles in haar eentje heeft opgebouwd. Ik leer veel over klanttevredenheid en dat je de nieuwe trends en ontwikkelingen altijd moet bijhouden. Ik leer anders naar bepaalde aspecten van beeld te kijken.

Wat ik graag bij Iris wil leren is: Hoe je efficiënt te werk kan gaan. Hoe je een ontwerp/concept voorbereid voor de uitvoering. Hoe je een goede planning maakt. Ik vind het leuk om te leren hoe je bepaalde beelden ook anders kunt bekijken. In de stage werk ik aan een eigen flat-lay opdracht. Wat voor mij een uitdaging is want het is een andere manier van denken en het is uiteindelijk mijn concept wat ik met behulp van Iris mag uitwerken.

Voor mijn toekomst vind ik het heel leerzaam om bij iris stage te lopen, omdat ik misschien ook een eigen bedrijf zou willen opstarten alleen dan meer in de mode richting. Omdat ik nu een interieur opleiding doe, zou ik hierna graag een vervolg opleiding willen volgen voor mode en media styling. Ik ben mijn eigen blog begonnen om alvast een begin te maken voor mijn vervolg opleiding. Hier plaats ik nu nog over mode maar in de toekomst wil ik ook over mijn reizen en stage bedrijven schrijven.

Instagram: stylingbymaartje

vrijdag 22 september 2017, 13:38 Iris van der Meer