Het regent decor!

Begin dit jaar was ik hoog zwanger, één van de laatste klussen voor mijn zwangerschapsverlof was deze bijlage van de Knippie. Aangezien ik zelf niet meer echt swingende heupen had om alles op de gornd te tekenen en te knippen hielp stagiare José mij met het maken van het decor. Ook vriendlief heeft voor mij het fijne frame in elkaar gezet voor het galaxy stelsel en omdat mijn moeder tussen alle drukte ook een theetje samen wilde drinken werd ook zij aan het werk gezet. Wat een lieve mensen om mij heen! Ook wel fijn om eens te delegeren ;)

Wil je meer weten over de achtergrond bij het gekozen decor dan kun je dit vinden in het project zelf.

De dag met alle verschillende kids was weer erg leuk! Wat een plezier hebben we beleefd en daar heeft het decor bij geholpen. Door de toepassing van de verschillende decor stukken werd mijn studio een dagje omgetoverd tot speeltuin in verschillende thema's.

Voor deze bijlage werkte ik samen met fotografe Rolinda Windhorst en visagist & haarstylist Carmen Gonzalez.

vrijdag 15 september 2017, 13:19 Iris van der Meer